Uczniowie klasy II TŻ podczas zajęć w ramach przedmiotu procesy technologiczne w gastronomii przygotowali trzy torty: śmietankowy z owocami, szwarcwaldzki oraz kajmakowy. Młodzież sporządzając torty wykazała się niezwykłą starannością, pracowitością i kreatywnością, a uzyskane słodkie dzieła cieszyły oczy i podniebienia. Proces wytwarzania tortów współkoordynowała Aneta Kuczyńska, realizująca projekt stypendialny „Sztuka od kuchni – dekorowanie wyrobów cukierniczych” w ramach programu „Mazowsze – stypendia dla uczniów szkół zawodowych”. 

                                                                                                                                             Marta Kulesza

DSC02182a
DSC02183a
DSC02185a
DSC02186a
DSC02187a
DSC02189a
DSC02193a
DSC02194a
DSC02195a
DSC02198a
DSC02200a
DSC02204a
DSC02207a
DSC02209a
DSC02210a
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15