14 grudnia, w ramach realizacji programu „Szkoła Myślenia Pozytywnego 2.0”, odbyły się kulinarne warsztaty świąteczne. Pracownicy szkoły pod kierunkiem uczniów i nauczycieli przedmiotów gastronomicznych (p. Lidii Przybysz i p. Marty Kuleszy), sporządzili świąteczne wypieki – pierniki i makowe gwiazdy betlejemskie. Wszyscy uczestnicy świetnie się bawili, wspólnie spędzając czas. Każda czynność była przyjemną odskocznią od codzienności. Wspólnie upieczono i udekorowano ok. 400 pierniczków.

Wykonane wypieki następnego dnia były świątecznym poczęstunkiem dla społeczności szkolnej.

Zapraszam do obejrzenia zdjęć z warsztatów J

                                                                                                                                                                                      Koordynator programu

                                                                                                                                                                                           Ewa Mazurkiewicz

Ps. Kliknij w zdjęcie, aby obejrzeć je w całości :)