Jury w składzie:

Kierownik szkolenia praktycznego w ZSBP - Anna Zimny

Nauczyciele przedmiotów zawodowych gastronomicznych: Barbara Grąbczewska, Anna Wójcik, Marta Kulesza

jednogłośnie wyłoniło zwycięzców w Powiatowym konkursie kulinarnym „Moje zdrowe słodkości”:

I miejsce: ciasteczka owsiane – Oliwia Bocheńska – Publiczna Szkoła Podstawowa im. rtm. Witolda Pileckiego w Zespole Szkolno- Przedszkolnym w Przemiarowie

II miejsce: chlebek bananowy – Wiktoria Rzeczkowska – Zespół Placówek Oświatowych w Winnicy Publicznej Szkoły Podstawowej im. prof. Ignacego Mościckiego w Winnicy

III miejsce: ciasto marchewkowe – Lidia Druchniak – Zespół Placówek Oświatowych Publiczna Szkoła Podstawowa w Zatorach

Wyróżnienia dla:

Kacpra Mikołaja Świadkowskiego – Brownie fasolowe

Jessiki Strauch - Bananowe placuszki

 

Wręczenie nagród odbędzie się podczas podsumowania projektu „Zdrowe słodkości” pod koniec maja 2022 r. w Zespole Szkół im. B. Prusa w Pułtusku.

Ps. Kliknij w zdjęcie, aby wyświetlić je w całości :)

1
2
3
Previous Next Play Pause
1 2 3