Jury w składzie:
Kierownik szkolenia praktycznego w ZSBP - Anna Zimny
Nauczyciele przedmiotów zawodowych gastronomicznych: Barbara Grąbczewska, Anna Wójcik, Marta Kulesza
jednogłośnie wyłoniło zwycięzców w Powiatowym konkursie kulinarnym „Moje zdrowe słodkości”:
I miejsce: ciasteczka owsiane – Oliwia Bocheńska – Publiczna Szkoła Podstawowa im. rtm. Witolda Pileckiego w Zespole Szkolno- Przedszkolnym w Przemiarowie
II miejsce: chlebek bananowy – Wiktoria Rzeczkowska – Zespół Placówek Oświatowych w Winnicy Publicznej Szkoły Podstawowej im. prof. Ignacego Mościckiego w Winnicy
III miejsce: ciasto marchewkowe – Lidia Druchniak – Zespół Placówek Oświatowych Publiczna Szkoła Podstawowa w Zatorach
Wyróżnienia dla:
Kacpra Mikołaja Świadkowskiego – Brownie fasolowe
Jessiki Strauch - Bananowe placuszki
Wręczenie nagród odbędzie się podczas podsumowania projektu „Zdrowe słodkości” pod koniec maja 2022 r. w Zespole Szkół im. B. Prusa w Pułtusku.
Ps. Kliknij w zdjęcie, aby wyświetlić je w całości :)