Technikum nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk. 2017/2018:
Technik żywienia i usług gastronomicznych, Technik organizacji reklamy, Technik usług fryzjerskich

Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk.  2017/2018: Fryzjer, Mechanik pojazdów samochodowych,Blacharz samochodowy, Monter sieci instalacji i urządzeń sanitarnych, Piekarz, Kucharz, Sprzedawca, Lakiernik, Elektryk, Murarz-tynkarz, Stolarz, Mechanik - operator pojazdów i maszyn rolniczych

  • Technikum nr 2

  • Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

„Nowy wymiar edukacji zawodowej”

 

To projekt współfinansowany

przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Projekt dotyczy Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki:

Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach,

Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego



Dlaczego warto wziąć udział w projekcie ?

Udział w projekcie jest niepowtarzalną okazją, by zupełnie bezpłatnie uzupełnić oraz nabyć nowe umiejętności niezbędne aby stać się atrakcyjnym na rynku pracy

  • Nad Twoim doskonaleniem zawodowym będzie czuwać grono pedagogów i specjalistów z różnych dziedzin gastronomii
  • Podobne zajęcia kosztowałby Cię kilkanaście tysięcy złotych. TY, dzięki wsparciu Europejskiego Funduszu Społecznego, będziesz mógł/mogła w nich uczestniczyć całkowicie bezpłatnie
  • Zapewniamy w zależności od zajęć: materiały piśmiennicze, podręczniki, surowce do ćwiczeń i wiele innych pomocy
  • Po zakończeniu udziału w Projekcie uzyskasz certyfikaty poświadczające nabycie nowych umiejętności zawodowych (kurs barmański, baristyczny), udział w stażach, zaświadczenia potwierdzające udział w warsztatach gastronomicznych, kursie z informatyki itd.
  • Zdobyte certyfikaty i zaświadczenia ułatwią Ci znalezienie atrakcyjnej pracy, rozpoczęcie własnej działalności, uzyskanie awansu na ścieżce kariery zawodowej.
  • Przez udział w projekcie będziecie mogli:

           - podnieść kompetencje kluczowe z języków obcych (j. niemiecki, j. angielski)

           - rozwijać kompetencje zawodowe przez odbycie staży zawodowych u  

               pracodawców, udział w warsztatach kulinarnych i kursach zawodowych

           - otrzymać wsparcie w programowaniu i realizacji własnych ścieżek

             edukacyjnych i zawodowych

 

Obszar realizacji projektu

Projekt jest przeznaczony dla uczniów kierunków gastronomicznych Zespołu Szkół im. Bolesława Prusa w Pułtusku uczących się w Technikum i Zasadniczej Szkole Zawodowej

 

Uczestnicy projektu

  • W projekcie weźmie udział 80 osób. Uczestnikami mogą zostać wszyscy chętni uczniowie kierunków gastronomicznych Technikum i Zasadniczej Szkoły Zawodowej

  • Szczegółowe wymagania i sposób doboru uczestników przedstawiono w Regulaminie rekrutacji


Poprawiony: piątek, 24 października 2014 12:13
 
 
<<  Listopada 2017  >>
 Pn  Wt  Śr  Cz  Pt  So  N 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

projekty_unijne

 Szkola_bez_przemocy

  leonardo