Technikum nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk. 2018/2019:
Technik żywienia i usług gastronomicznych - dietetyka, Technik organizacji reklamy - fotografia cyfrowa, Technik usług fryzjerskich - wizaż, Technik budownictwa - klasa patronacka firmy Budomur

Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk.  2018/2019: Fryzjer, Mechanik pojazdów samochodowych,Blacharz samochodowy, Monter sieci instalacji i urządzeń sanitarnych, Piekarz, Sprzedawca, Lakiernik, Elektryk, Murarz-tynkarz, Stolarz, Mechanik - operator pojazdów i maszyn rolniczych, Kucharz - barman (n...

  • Technikum nr 2

  • Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

 

 

 

 

Pani Anna Kmiołek, nauczycielka przedmiotów gastronomicznych w Zespole Szkół im. Bolesława Prusa, zakończyła kolejny etap uczestnictwa w Projekcie „Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa”, mianowicie zawodowe praktyki zagraniczne. Podczas trwających 2 tygodnie praktyk zawodowych Pani Anna Kmiołek miała okazję pracować w kuchni i na sali konsumenckiej restauracji Sarrazola (Sintra; Colares) oraz restauracji Kais (Lizbona) w Portugalii.

Pani Kmiołek wykazała się niezwykłym zapałem do pracy, a opiekunowie praktyk wystawili jej bardzo dobre oceny.



Strona Projektu: www.horeca.fnm.pl

 

Relacja z III praktyki zagranicznej
Poprawiony: sobota, 21 stycznia 2012 15:21
 
 
<<  Grudnia 2024  >>
 Pn  Wt  Śr  Cz  Pt  So  N 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

projekty_unijne

 Szkola_bez_przemocy

  leonardo