Technikum nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk. 2018/2019:
Technik żywienia i usług gastronomicznych - dietetyka, Technik organizacji reklamy - fotografia cyfrowa, Technik usług fryzjerskich - wizaż, Technik budownictwa - klasa patronacka firmy Budomur

Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk.  2018/2019: Fryzjer, Mechanik pojazdów samochodowych,Blacharz samochodowy, Monter sieci instalacji i urządzeń sanitarnych, Piekarz, Sprzedawca, Lakiernik, Elektryk, Murarz-tynkarz, Stolarz, Mechanik - operator pojazdów i maszyn rolniczych, Kucharz - barman (n...

  • Technikum nr 2

  • Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

5 września 2014 r. uczniowie klasy III kucharz Zasadniczej Szkoły Zawodowej w ramach zajęć „Gastronomia w praktyce” byli na wycieczce programowej w Hotelu Milord w Kleszewie.

Wycieczka  umożliwiła poznanie przez uczniów rzeczywistych warunków pracy w gastronomii hotelowej. Dyrektor obiektu Pan Tomasz Salwin oprowadził i zapoznał uczniów z wyposażeniem gastronomicznym kuchni oraz usługami świadczonymi przez Hotel. Młodzież w trakcie pobytu mogła uczestniczyć w pracach związanych z przygotowaniem bankietu oraz sprawdzić swoje umiejętności zawodowe nabyte w szkole, zarówno podczas nakrywania stołów jak i przygotowania potraw.

Hotel Milord pożegnał uczniów poczęstunkiem.




Poprawiony: poniedziałek, 08 września 2014 11:19
 
 
<<  Grudnia 2024  >>
 Pn  Wt  Śr  Cz  Pt  So  N 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

projekty_unijne

 Szkola_bez_przemocy

  leonardo