Technikum nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk. 2018/2019:
Technik żywienia i usług gastronomicznych - dietetyka, Technik organizacji reklamy - fotografia cyfrowa, Technik usług fryzjerskich - wizaż, Technik budownictwa - klasa patronacka firmy Budomur

Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk.  2018/2019: Fryzjer, Mechanik pojazdów samochodowych,Blacharz samochodowy, Monter sieci instalacji i urządzeń sanitarnych, Piekarz, Sprzedawca, Lakiernik, Elektryk, Murarz-tynkarz, Stolarz, Mechanik - operator pojazdów i maszyn rolniczych, Kucharz - barman (n...

  • Technikum nr 2

  • Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

 

Olimpiada Wiedzy o Żywieniu i Żywności – etap szkolny


Dnia 10 listopada 2010 r. odbył się szkolny etap Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności. Celem Olimpiady jest podniesienie poziomu kształcenia zawodowego, pobudzenie i rozwijanie zainteresowań uczniów problemami produkcji żywności, upowszechnienie wzorców racjonalnego żywienia, promocja zdrowia, a także konfrontacja możliwości osiągnięć uczniów z różnych szkół oraz nawiązanie współpracy pomiędzy szkołami. Szkolnymi koordynatorkami olimpiady są panie: Anna Wójcik i Barbara Grąbczewska – nauczycielki przedmiotów gastronomicznych.

W etapie szkolnym wzięło udział 25 uczniów, z których do II-go, okręgowego etapu Olimpiady zakwalifikowali się: Przemysław Bednarz – kl. IV K i Anna Dziadak – kl. III Tż

 



Poprawiony: środa, 23 marca 2011 19:10
 
 
<<  Maja 2024  >>
 Pn  Wt  Śr  Cz  Pt  So  N 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

projekty_unijne

 Szkola_bez_przemocy

  leonardo