Technikum nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk. 2018/2019:
Technik żywienia i usług gastronomicznych - dietetyka, Technik organizacji reklamy - fotografia cyfrowa, Technik usług fryzjerskich - wizaż, Technik budownictwa - klasa patronacka firmy Budomur

Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk.  2018/2019: Fryzjer, Mechanik pojazdów samochodowych,Blacharz samochodowy, Monter sieci instalacji i urządzeń sanitarnych, Piekarz, Sprzedawca, Lakiernik, Elektryk, Murarz-tynkarz, Stolarz, Mechanik - operator pojazdów i maszyn rolniczych, Kucharz - barman (n...

  • Technikum nr 2

  • Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

W dniach 21 i 22 maja mgr inż. Anna Kmiołek i mgr inż. Anna Sawicka uczestniczyły w konferencji podsumowującej udział w projekcie "Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa”.

Projekt rozpoczął się w styczniu 2011 roku. Podczas jego trwania zorganizowano szkolenia zagraniczne sla nauczycieli przedmiotów zawodowych w zawodach kucharz, kelner i pokrewnych.

Program Konferencji obejmował:

  • Podsumowanie rezultatów Projektu „Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa”,
  • Wystąpienia ekspertów kulinarnychi dydaktycznych,
  • Prezentacje przedstawiające specyfikę kuchni różnych krajów europejskich, 
  • Wypracowanie rekomendacji dotyczących realizacji programu doskonalenia nauczycieli w zawodach kucharz i kelner w Europie,
  • Uroczyste wręczenie certyfikatów nauczycielkom i nauczycielom biorącym udział w Projekcie. 

Szczegółowe informacje można uzyskać pod adresem http://horeca.fnm.pl/




Poprawiony: środa, 30 maja 2012 10:15
 
 
<<  Grudnia 2024  >>
 Pn  Wt  Śr  Cz  Pt  So  N 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

projekty_unijne

 Szkola_bez_przemocy

  leonardo