Profesjonalny pracownik gastronomii
Projekt „Profesjonalny pracownik gastronomii” jest współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Projekt dotyczy Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki:
Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach,
Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego
Dlaczego warto wziąć udział w projekcie „Kreatywny absolwent na rynku pracy”?
Udział w projekcie jest niepowtarzalną okazją by zupełnie bezpłatnie uzupełnić oraz nabyć nowe umiejętności niezbędne do pracy w zawodzie, uzyskania dyplomu z przygotowania zawodowego oraz świadectwa maturalnego.
- Nad Twoim doskonaleniem zawodowym będzie czuwać grono pedagogówi specjalistów
- Podobne zajęcia kosztowałby Cię kilkanaście tysięcy złotych. TY, dzięki wsparciu Europejskiego Funduszu Społecznego, będziesz mógł w nich uczestniczyć całkowicie bezpłatnie
- Zapewniamy w zależności od zajęć: materiały piśmiennicze, podręczniki, pendrive, przyrządy geometryczne, surowce do ćwiczeń i wiele innych pomocy
- Po zakończeniu udziału w Projekcie uzyskasz certyfikaty poświadczające nabycie nowych umiejętności zawodowych (kurs barmański), zaświadczenia potwierdzające udział w warsztatach gastronomicznych i kursie z informatyki itd.
- Zdobyte certyfikaty i zaświadczenia ułatwią Ci znalezienie atrakcyjnej pracy, rozpoczęcie własnej działalności, uzyskanie awansu na ścieżce kariery zawodowej.
Obszar realizacji projektu
Projekt jest przeznaczony dla uczniów Zespołu Szkół im. Bolesława Prusa w Pułtusku uczących się w Technikum
Uczestnicy projektu
- W projekcie weźmie udział 165 osób. Uczestnikami mogą zostać wszyscy uczniowie technikum
- Szczegółowe wymagania i sposób doboru uczestników przedstawiono w Regulaminie rekrutacji
|
Poprawiony: wtorek, 22 października 2013 09:26 |