Technikum nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk. 2018/2019:
Technik żywienia i usług gastronomicznych - dietetyka, Technik organizacji reklamy - fotografia cyfrowa, Technik usług fryzjerskich - wizaż, Technik budownictwa - klasa patronacka firmy Budomur

Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk.  2018/2019: Fryzjer, Mechanik pojazdów samochodowych,Blacharz samochodowy, Monter sieci instalacji i urządzeń sanitarnych, Piekarz, Sprzedawca, Lakiernik, Elektryk, Murarz-tynkarz, Stolarz, Mechanik - operator pojazdów i maszyn rolniczych, Kucharz - barman (n...

  • Technikum nr 2

  • Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

Rozpoczęcie realizacji projektu „Profesjonalny pracownik gastronomii” wiązało się z szeregiem przygotowań, m.in. z wykonaniem rooll-up, ulotek w formie kalendarzy, tablicy informacyjnej umieszczonej na budynku szkoły oraz promocją wśród społeczności szkolnej. Koordynatorka Anna Kmiołek promowała projekt przedstawiając jego zalety na zebraniach Rady Pedagogicznej, spotkaniach z młodzieżą i Rodzicami. W ramach uzupełnienia naboru uczestników projektu w dniu  8 XI 2011 roku pani koordynator przedstawiła projekt rodzicom uczniów Technikum Nr 2. Zaprezentowała zebranym główne założenia i zadania projektu oraz płynące z niego korzyści. Uczniowie Zespołu Szkół im. B. Prusa mają bowiem możliwość zdobywania wiedzy dodatkowej podczas warsztatów zawodowych, ale także okazję do nadrobienia zaległości z języków obcych i przedmiotów ścisłych. Wszystkie zajęcia są całkowicie bezpłatne i odbywają się głównie w soboty.

Prezentacja Power Point: Profesjonalny pracownik gastronomii



Poprawiony: środa, 21 marca 2012 09:06
 
 
<<  Czerwca 2019  >>
 Pn  Wt  Śr  Cz  Pt  So  N 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

projekty_unijne

 Szkola_bez_przemocy

  leonardo