Technikum nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk. 2018/2019:
Technik żywienia i usług gastronomicznych - dietetyka, Technik organizacji reklamy - fotografia cyfrowa, Technik usług fryzjerskich - wizaż, Technik budownictwa - klasa patronacka firmy Budomur

Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk.  2018/2019: Fryzjer, Mechanik pojazdów samochodowych,Blacharz samochodowy, Monter sieci instalacji i urządzeń sanitarnych, Piekarz, Sprzedawca, Lakiernik, Elektryk, Murarz-tynkarz, Stolarz, Mechanik - operator pojazdów i maszyn rolniczych, Kucharz - barman (n...

  • Technikum nr 2

  • Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

2 grudnia 2011 r. w ZSBP odbyło się Święto jabłka. Uczniowie kl. I Tż, pod kierunkiem pani Anny Dubaj, przygotowali krótką prezentację zakończoną quizem, na temat właściwości i zastosowania jabłek w technologii gastronomicznej.

Nauczycielka przedmiotów gastronomicznych - pani Anna Dubaj - zaprezentowała potrawy przygotowane przez uczniów kl. III Tż, podawane dawniej, jak również nowoczesne inspiracje kulinarne z jabłek. Uwieńczeniem święta był miły poczęstunek.

Tak nietypowe święto zostało zorganizowane dzięki Funduszom pozyskanym w ramach projektu "Profesjonalny Pracownik Gastronomii", którego autorem i koordynatorem jest pani Anna Kmiołek.



Poprawiony: piątek, 10 lutego 2012 20:54
 
 
<<  Sierpnia 2019  >>
 Pn  Wt  Śr  Cz  Pt  So  N 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

projekty_unijne

 Szkola_bez_przemocy

  leonardo