Technikum nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk. 2018/2019:
Technik żywienia i usług gastronomicznych - dietetyka, Technik organizacji reklamy - fotografia cyfrowa, Technik usług fryzjerskich - wizaż, Technik budownictwa - klasa patronacka firmy Budomur

Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

Kierunki kształcenia w roku szk.  2018/2019: Fryzjer, Mechanik pojazdów samochodowych,Blacharz samochodowy, Monter sieci instalacji i urządzeń sanitarnych, Piekarz, Sprzedawca, Lakiernik, Elektryk, Murarz-tynkarz, Stolarz, Mechanik - operator pojazdów i maszyn rolniczych, Kucharz - barman (n...

  • Technikum nr 2

  • Branżowa Szkoła I stopnia nr 2

Uczniowie klasy II K podczas zajęć dodatkowych przeprowadzonych w ramach projektu pn. „Staż i praktyka atutem przyszłego pracownika” przygotowali lekkie i pożywne potrawy, które mogą być ciekawą propozycją na urozmaicenie codziennych jadłospisów po długim okresie jesienno- zimowym. Sporządzili sałatkę z jajkami, kaszą jęczmienną i suszonymi pomidorami, roladki z tortilli z pastą jajeczną, rukolą i ogórkiem oraz wytrawne babeczki w dwóch wariantach: z pastą jajeczną ze szczypiorkiem i koperkiem oraz z pastą chrzanową i wędzonym łososiem. Było ciekawie, smacznie, zdrowo i kolorowo.

                                                                                                                                                                             Marta Kulesza, Elżbieta Błaszczyk



 
 
<<  Grudnia 2024  >>
 Pn  Wt  Śr  Cz  Pt  So  N 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

projekty_unijne

 Szkola_bez_przemocy

  leonardo