Uczniowie klasy II K podczas zajęć dodatkowych przeprowadzonych w ramach projektu pn. „Staż i praktyka atutem przyszłego pracownika” przygotowali lekkie i pożywne potrawy, które mogą być ciekawą propozycją na urozmaicenie codziennych jadłospisów po długim okresie jesienno-zimowym. Sporządzili sałatkę z jajkami, kaszą jęczmienną i suszonymi pomidorami, roladki z tortilli z pastą jajeczną, rukolą i ogórkiem oraz wytrawne babeczki w dwóch wariantach: z pastą jajeczną ze szczypiorkiem i koperkiem oraz z pastą chrzanową i wędzonym łososiem. Było ciekawie, smacznie, zdrowo i kolorowo.

                                                                                                                           Marta Kulesza, Elżbieta Błaszczyk

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ps. Kliknij w zdjęcie i obejrzyj je w całości :)